Technisch adviseur regio Zuid.

Is dit jouw uitdaging?
Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière en bruis je van de energie en ambitie? Wil je deel uitmaken van een succesvolle groeiorganisatie, actief in een innovatieve en een dynamische markt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacaturebeschrijving
Als technisch adviseur buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verkoop gerelateerde organisatie en resultaten van Vilton B.V. in de regio Zuid. Je bent omzet verantwoordelijk in je rayon voor de divisies woning en utiliteitsbouw. Je geeft voorlichting en advies over toepassing van materialen en systemen. Je maakt verkoopplannen en een strategisch beleid voor je rayon in overleg met de salesmanager. Als technisch adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van dit plan.

In deze uitdagende functie overzie je het gehele offerte- en aanbiedingstraject met betrekking tot jouw rayon. Vanaf de ontvangst van de aanvraag tot en met het tot stand brengen van de offerte (in alle hoedanigheden), waarbij de regie wordt gevoerd door de hoofd verkoop binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor een optimale aanlevering van gegevens voor offertes op basis van technische, commerciële, kwalitatieve en financiële aspecten zoals besproken met de klant. Je verzorgt bij de klant trainingen en kennisdeling door toolboxen en presentaties. Als ondersteuning kan er gebruik gemaakt worden van de beschikbare specialisten en je volgt de marktontwikkelingen op de voet.

Je bent verantwoordelijk voor een eigen rayon waar je de contacten onderhoudt en voor het proactief verkennen en bewerken van de markt. Ook heb je overzicht en neem je waar nodig de regie op lopende projecten. Je dient ervoor zorg te dragen dat je technische kennis op niveau blijft door trainingen te volgen en of te initiëren.

Wat vragen we van je?
Je bent in staat door actief mee te denken in de ontwikkeling van de onderneming en in het ontwikkelen van nieuwe markten/producten. Je hebt regelmatig overleg met de salesmanager en rapporteert tevens aan de salesmanager.

Om succesvol te zijn in deze functie heb je:
• affiniteit met bouw en de daarin voorkomende processen en technieken;
• HBO werk- en denkniveau in commerciële of technische richting en/of een afgeronde MTS opleiding;
• de beschikking over goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels en Duits;
• een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
• de juiste houding om samen met klanten de meest passende, constructieve oplossing te vinden;
• een assertieve houding waarmee je de verkoopdoelstellingen weet te realiseren;
• de bereidheid je verder te ontwikkelen qua kennis en vaardigheden.

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving. Je standplaats is Lelystad, maar je werkgebied is regio Zuid. We hebben flinke groeidoelstellingen en verwachten daarin van jou ook een grote bijdrage. Dat doen we door onze klanten en prospects op een optimale manier te ondersteunen.

Wat bieden we je?
Een uitdagende positie in ons bedrijf en een baan met veel boeiende contacten en afwisseling in een platte organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. We geven je tijdens je dienstverband voldoende gelegenheid je kennis uit te breiden door middel van zowel interne als externe trainingen.

Meer weten? Neem contact op met Lisa van Troost, HR-medewerker via personeelszaken@vlint.eu of telefonisch op 088-88 77 180.

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan meteen!
Maak gebruik van het sollicitatieformulier hieronder of mail je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@vlint.eu.

Maak kennis met Lisa

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Vilton of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden?
Laat je telefoonnummer achter: