Over Vilton.

We zijn geen leverancier, we zijn een betrouwbare partner.

We helpen bouwpartners zoals werkvoorbereiders, projectleiders en inkopers met het lucht- en waterdicht, scheurvrij en akoestisch optimaal maken van gebouwen. Dit doen we door vroegtijdig bij het project betrokken te zijn met onze eigen engineering en werkvoorbereiding. Op die manier komen we met de beste technische en economische oplossingen.

De experts van Vilton kennen het werkveld goed en staan voor iedereen in de bouwkolom klaar. Onze adviseurs weten hoe belangrijk esthetiek is voor architecten, dat accurate productgegevens onmisbaar zijn voor bestekschrijvers en hoe verlaging van bouwkosten verwacht wordt door inkopers en projectleiders.

Kennis delen door persoonlijk contact, creëert een optimaal bouwproces en voorziet in de klantbehoefte met passende productsystemen.

Waarom werken bij Vilton.

Vilton werkt graag met de nieuwste producten en kiest voor innovatieve en op maat ontwikkelde oplossingen voor ieder bouw-, infra- en beton project. We hebben een breed expertisegebied van luchtdicht bouwen tot aan aardbevingsbestendige opleggingen.

Zie jij jezelf werken in een dynamisch bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatieven en goede carrièremogelijkheden? En wil jij werken bij een organisatie die voorop loopt in de bouw-, infra- en betonsector? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren naar één van onze functies. 

Eigen bus

Diversiteit aan werkzaamheden

Kwalitatief goed gereedschap

Binnen en buiten projecten

Kleding pakket

Overuren en reisuren uitbetaald

Mijn werk bevalt me goed, het is erg afwisselend en ook is het leuk om nieuwe collega’s te instrueren en op te leiden.”

Kevin Boot – Montagemedewerker Bouw

Direct solliciteren.

Heb je vragen? Bel 088 88 77 180 of mail ons personeelszaken@vlint.eu Wil je direct solliciteren? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen contact met je op!