Ontmoet je collega's.

Met de mogelijkheid om zelfstandig beslissingen te nemen en taken uit te voeren, kom ik volledig tot mijn recht om gezamenlijk doelstellingen en successen te behalen.”

Joyce Oostweegel – Directie Secretaresse 

De combinatie van techniek en tekenen maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.”

Wilco Sliggers – Hoofd Engineering

Mijn werk bevalt me goed, het is erg afwisselend en ook is het leuk om nieuwe collega’s te instrueren en op te leiden.”

Kevin Boot – Montagemedewerker Bouw

Makkelijk solliciteren.

Zie jij het wel zitten om bij Vilton te werken? Je hebt interesse in een van onze vacatures? Solliciteer vandaag nog. Dat gaat heel eenvoudig. Je hoeft alleen op Ik wil solliciteren te drukken. De rest wijst zich vanzelf. Vul je naam en telefoonnummer in. Kies de functie die je aanspreekt. Voeg je cv toe. Hoeft niet, mag wel. Aan jou de keuze. Laten we kennismaken!

Stap 1.

Vul je gegevens in op het formulier onder de vacature.

Stap 2.

Voeg optioneel je CV toe als bijlage en bevestigt door op de button te klikken.

Stap 3.

Wacht op onze reactie.
Wij bellen je terug!