Montagemedewerker Bouw.

We zoeken ter uitbreiding van het team meerdere Montagemedewerkers Bouw!

Wat ga je doen?
Je gaat de productsystemen van Vilton plaatsen bij klanten op bouwprojecten in heel Nederland, meestal buiten, maar soms ook op projecten binnen bedrijfspanden. De werkzaamheden zijn afwisselend gericht op afdichting, bekisting, dilatatie, opleggen en akoestiek. Dit doe je samen met collega’s of zelfstandig en kan elke dag weer anders zijn. We werken voor grote en kleinere projectontwikkelaars en op allerlei verschillende projecten, van kantoorpanden tot woningen en in sportzalen en theaters.

Wat verwachten we van je?
• Je hebt affiniteit met de bouw of techniek;
• Je hebt minimaal een afgeronde VMBO-opleiding;
• Je bent collegiaal en een harde werker;
• Je bent zorgvuldig in je werk en je taalgebruik;
• Bij voorkeur in het bezit van VCA-Basis;
• Het is handig als je het rijbewijs B en eigen vervoer hebt.

Wat kunnen we je bieden?
Je krijgt een afwisselende functie binnen een innoverend en groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. We geven je tijdens je dienstverband voldoende gelegenheid je kennis uit te breiden door interne en externe trainingen.

Wil je meer weten?
Maak dan kennis met William. Hij vertelt je alles over de vacature en de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in, stuur een e-mail naar werkenbij@vilton.nl of bel 06 82 89 50 73

Maak kennis met William

Dit is William. Hij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Vilton of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur hem een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden?
Laat je telefoonnummer achter: