(jr) Bouwkundig Engineer.

Wat ga je doen?
Zelfstandig maak je constructieve en bouwfysische berekeningen en uitwerkingen in 2D en 3D. Je stelt adviezen op maat op n.a.v. technische vraagstukken over het gehele productassortiment van Vilton, die betrekking kunnen hebben op de verschillende fases van de bouw, dus van ontwerp tot en met de uitvoering. Samen met het Hoofd Engineering, de andere Engineers, Technisch Adviseurs en Specialisten binnen en buiten Vilton streef je naar een zo groot mogelijk rendement op projecten. Je bent in staat om kansen, trends en ontwikkelingen te herkennen en hierop in te spelen. Daarnaast draag je bij aan (product-) innovaties en uitbreiding van het assortiment en doe je technisch onderzoek naar nieuwe en bestaande producten.

Wat verwachten we van je?
• 
Je hebt een technische HBO-opleiding, bij voorkeur Bouwkunde of Werktuigbouwkunde;
• Je beheerst de programma’s Revit, Autocad en Excel;
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
• Je werkt nauwkeurig en gaat voor praktische oplossingen;
• Je bent leergierig en onderzoekend ingesteld;
• Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Wat kunnen we je bieden?
Je krijgt een uitdagende functie binnen onze innovatieve organisatie met een no-nonsense bedrijfscultuur. De baan kent veel technisch uitdagende projecten en veel afwisseling. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. We geven je tijdens je dienstverband voldoende gelegenheid je kennis uit te breiden door interne en externe trainingen.

Wil je meer weten?
Maak dan kennis met Lisa. Zij vertelt je alles over de vacature en de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in, stuur een e-mail naar personeelszaken@vlint.eu of bel 088 88 77 180

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Maak kennis met Lisa

Zij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Vilton of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur haar een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden?
Laat je telefoonnummer achter: