Applicateur Vloeibare Afdichtingen.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van vloeibare afdichtingen bij klanten op bouwprojecten in heel Nederland, meestal buiten, maar soms ook op projecten binnen bedrijfspanden. De werkzaamheden zijn gericht op afdichting. Dit doe je samen met collega’s of zelfstandig en kan elke dag weer anders zijn. We werken voor grote en kleinere projectontwikkelaars en op allerlei verschillende projecten, van kantoorpanden tot woningen en in sportzalen en theaters.

Wat verwachten we van je?
• Je hebt affiniteit met de bouw of techniek;
• Je hebt minimaal een afgeronde VMBO-opleiding;
• Je bent collegiaal en een harde werker;
• Je bent zorgvuldig in je werk en je taalgebruik;
• Bij voorkeur in het bezit van VCA-Basis;
• Het is handig als je het rijbewijs B, BE en eigen vervoer hebt.

Wat kunnen we je bieden?
Afwisselend werk, hoogwaardige producten, een bus met aanhanger, mogelijkheid tot het behalen van een BE rijbewijs, goed gereedschap en gezellige collega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en sluiten aan op jouw leeftijd en ervaring. Met diverse trainingen houden we je kennis op peil en werken we samen aan je vakmanschap in de bouw.

Wil je meer weten?
Maak dan kennis met operationeel directeur Bert van den Brink. Hij vertelt je alles over de vacature en de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in, stuur een e-mail naar b.vandenbrink@vilton.nl of bel 06 82 96 62 78

 

Maak kennis met Bert

Dit is Bert. Hij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar deze vacature, wil je graag meer informatie over werken bij Vilton of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur hem een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden?
Laat je telefoonnummer achter: